Zullen we eens wat anders eten dan Spaans?

Af en toe hebben we trek in iets anders dan Spaans. In Nederland heb je dan veel verschillende keukens waar je uit kun kiezen. In Spanje begint dat ook te lukken. Wij zijn fan van Aziatisch eten en een goede Italiaan lusten we ook.

L-Ichibar

L-ichibar ligt aan de boulevard van Torrox. Wij komen eigenlijk nooit aan de boulevard van Torrox, behalve voor L-Ichibar. Op de kaart van L-Ichibar vind je gerechten uit Japan, Thailand en China en er staan zowel vegetarische als niet-vegetarische gerechten op de kaart. Wij hebben inmiddels van alle drie de keukens geprobeerd en eigenlijk is nog niets tegengevallen. De gerechten worden mooi opgediend en de prijs is ook heel vriendelijk. Inclusief het drinken waren we per persoon tussen € 20 en € 30 kwijt.

Een interessant dingetje is dat op de menukaart Ichiban staat – ja echt, ik vergis me niet in de letters. Het restaurant in Torrox is ooit als Ichiban begonnen. In Madrid is een restaurant met deze naam en heeft formeel geëist dat het restaurant in Torrox de naam veranderde. En zo ontstond L-Ichibar, maar niet op de menukaart.

Waar: Paseo Maritimo C/Salitre 904 – Torrox; +34 952 63 75 55

Wanneer: Het restaurant gaat open om 12.00 uur en is tussen 16.00 – 18.00 uur gesloten.

Bella Torino

Bella Torino ligt dichterbij, namelijk in Torre del Mar. Bella Torino is geen pizzeria, maar een echt Italiaans restaurant van goede kwaliteit Als je toch een pizza wil, is dat geen probleem; dan hebben ze heel goede pizza’s. Persoonlijk vind ik de spaghetti met zalm heerlijk. De sfeer in het restaurant is rustig en gezellig, een beetje kunstzinnig met een knipoog – let op wat er aan de muur hangt en in de kasten staat. De bediening is goed, alert. Er zijn dure en goedkopere gerechten, dus als je het niet te duur wil maken, is dat ook mogelijk. Al met al krijg je er een goed verzorgd etentje.

Website: https://www.labellatorino.es/

Waar: Avenida Toré-Toré 9, Torre del Mar; +34 952 54 29 91

Wanneer: Het restaurant gaat open om 12.30 uur en is tussen 16.30 – 19.30 uur gesloten.

Advertentie

2 gedachtes over “Zullen we eens wat anders eten dan Spaans?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.