Casa Pimienta - vakantiehuis in Andalucië

Over Casa Pimienta Op Stap

Casa Pimienta - vakantiehuis in AndaluciëCasa Pimienta Op Stap is gekoppeld aan Casa Pimienta. Casa Pimienta is ons huis dat wij, Marcel de Vries & Geneviève Eyck, in Zuid-Spanje hebben. Wij komen hier heel graag en doen hier niets en van alles. We werken in de tuin, liggen in de baaitjes, eten aan het strand en in het land, bezoeken een museum, drinken en eten met de buren, … Al met al: heerlijk en relaxed.

We delen ons huis graag met andere mensen en daarom verhuren we ons huis. Dat is ook waarom we Casa Pimienta Op Stap zijn gestart: een blog voor de huurders over wat je hier in de buurt en breder in Zuid-Spanje kunt doen. Het is volledig geschreven vanuit onze eigen ervaringen. Dus het zal niet altijd overeen komen met wat de wensen van huurders zijn. Maar het geeft een idee van wat je hier kunt doen en waar je kunt eten en drinken. Het geeft ook praktische informatie: wanneer iets open is en wanneer niet, hoe je ergens kunt komen, ….

Rest ons nog jullie veel plezier te wensen in Casa Pimienta en in de omgeving.

2 gedachtes over “Over Casa Pimienta Op Stap

  1. Wij kijken er steeds met groot verlangen naar uit om het vliegtuig te nemen om ons naar Casa Pimienta te begeven. Wij noemen dit onze tweede thuis na meer dan 5 jaar. Ligging huis is gewoonweg geweldig, als je zoals wij houdt van rust en kalmte. Alles is aanwezig en veel meer. Schitterend vertrekpunt om de omgeving te ontdekken (Malaga, Sevilla, Cordoba, Granada, Nerja en zo veel meer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.